top of page

Stertenten huren

Deze tenten zijn erg populair bij klanten die graag een wat exclusiever feest willen neerzetten. De vorm van de tent spreekt tot de verbeelding en zal alle gasten zeker aanspreken. Elke stertent is gemakkelijk zelf op te zetten binnen de 20 minuten. Daarbij is het mogelijk om te kiezen voor een extra zijwand met raam of deur. 

Een stertent is een zeer stijlvolle en trendy tent om uw feest of evenement in de kijker te zetten. Vanwege de korte montagetijd en beperkt gewicht is een tent opbouwen ook voor u geen loodzware taak meer. Bekijk onderaan onze opbouw- en demontage instructies.

Gemakkelijk en snel op te stellen door 2 personen en dit op ongeveer 20 minuten. Makkelijk zelf te vervoeren door de geringe ingepakte afmetingen, dit past in elke 3 of 5 deurs wagen met neergeklapte achterbank.

Deze tenten zijn mits meerprijs ook volledig afsluitbaar dmv de handige zijwanden, met raam of met deur. (20 euro per wand, 100 euro per volledige set) Verkrijgbaar met of zonder zijwanden.

U mag de tent indien u wenst de dag voor uw feest/evenement ophalen en deze 2 dagen later terugbrengen zodat u zorgeloos van uw feest/evenement kan genieten.

Opgelet! Deze tent kan enkel geplaatst worden op gras of zand omdat de piketten in de grond moeten verankerd zijn.

Indien u niet zeker weet of deze tenten in uw tuin geplaatst kunnen worden kan u vooraf gratis een grondzeil (gemaakt op de afmetingen van deze tenten) bij ons komen ophalen. (waarborg 100 euro)

Wij kunnen de levering en plaatsing ook voorzien mits meerprijs.

stertent 14m.jpeg

STERTENT 14m

Tot 50 pers zitten

of 75 pers staand

Afgehaald 190euro

Geleverd en geplaatst 290euro

Vanaf:

€190

stertent 14m met zijwanden.jpeg

STERTENT 14m met zijwanden

Tot 50 pers zitten

of 75 pers staand

Afgehaald 290euro

Geleverd en geplaatst 390euro

Vanaf:

€290

bottom of page